Kövess minket!
  
     

Az autómentő Budapest utcáin segít a bajba jutottakon

Az autómentő Budapest utcáin segít a bajba jutottakon
2020, február 28.

Nincs is rosszabb, mint amikor a saját járművünk hagy cserben. A legtöbbször persze pont olyankor esik meg velünk, amikor valahová nagyon sietnénk vagy több napos kirándulásra indulnánk. Persze a lerobbatn, megsérült vagy összetört autókat is minél előbb el kell szállítanunk az útról. Ebben segít nekünk az autómentő Budapesten is. Az autómentők Budapest utcáin, vidéken vagy akár az autópályán is a segítségünkre sietnek, hogy elszállítsák üzemképtelen járművünket. Egy jó autómentő Budapest területén az év minden napján, a nap 24 órájában elérhető és akár ünnepnapokon is értünk siet a helyszínre.

Az autómentőktől Budapesten is elvárható, hogy gyorsan kiszálljanak, akár 25-45 perc alatt a fővárosban, de Pest megyében se kelljen egy óránál tovább várni rá. A kedvező árak persze mindenkinek fontosak, ezért nem mindegy, melyik számot tárcsázzuk, ha szükségünk van a segítségre. Egy jó autómentő Budapest egész területén végez autó- és motormentést, autószállítást és akár kerékcserére vagy bikázásra (gyorsindítás) is hajlandó.

A legrosszabb helyzetekben csak az autómentőkre számíthatunk

Vannak kisebb és nagyobb gondok, amik utolérhetnek bennünket, ha saját autóval indulunk útnak. Sok modell nem jelez, ha úgy felejtjük az izzót, így mikor visszaérkezünk, lehet, hogy a lemerült akkumulátor miatt indításképtelenné válik az autónk, de van, hogy egy kátyú miatt szenvedünk durrdefektet. Mindkét esetben segít az autómentő Budapesten. Azonban ha nagyobb probléma adódik és lefulladunk vagy esetleg balesetet szenvedünk, akkor is rájuk lesz szükségünk.

Legyen szó baleset vagy műszaki hiba miatti autómentésről, profi autószállításról, egyszerű kerékcseréről vagy autó bikázásról, a Servio Autómentő azonnal segít, ha baj van! Érdemes elmenteni a telefonszámukat, hiszen a legváratlanabb helyzetben még szükségünk lehet rá: +36 20 3 300 300. Szolgáltatásaikról pedig tájékozódhatunk az info@servio.hu e-mail címre írt levélben vagy a www.servio.hu honlapon is. A Serio Autómentőnél kedvező árakkal, fővárosi és vidéki gyors kiszállással, valamint bankkártyás fizetési lehetőséggel várják hívásunkat!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Ha tachográf szervizt keres

A tachográfok hibái komoly problémákat okozhatnak, hiszen ilyenkor a sofőröknek a büntetések elkerülése érdekében kézzel kell feljegyezniük azokat az adatokat,...

Close