Kövess minket!
  
     

Biztonságban az utakon, avagy hogyan válasszunk nyári gumit?

Biztonságban az utakon, avagy hogyan válasszunk nyári gumit?
2015, május 4.

Az autó a legkényelmesebb és leggyorsabb módja az utazásnak. Gépjárművel közlekedni azonban azt is jelenti, hogy felelősséggel tartozunk utasaink, a járókelők és a többi autós felé. Akár magánszemélyként, akár hivatalból ülünk a volán mögé, mindig ügyelnünk kell arra, hogy a jármű közlekedésre alkalmas állapotban legyen. Az autóabroncsok helyes kiválasztása és karbantartása, szállítása és tárolása is hozzá tartozik a biztonságos autózás feltételeihez.

A rosszul megválasztott vagy elhanyagolt abroncsok számos veszély forrásává válhatnak, idő előtt elkophatnak, befolyásolhatják a féktávolságot vagy veszélyeztethetik az autó kormányozhatóságát.

A tél végével, amikor már tartósan 10 fok körül marad a hőmérséklet, elérkezik az ideje az abroncsok cseréjének is. A nyári gumik kiválasztásánál nincs egyetlen, mindenkire érvényes szabály. Inkább az egyéni igényeket érdemes figyelembe venni, és azok alapján dönteni. A vásárlásnál tegyük fel magunknak a kérdést: milyen gyakran használjuk a gépjárművet, milyen jellegű utakon autózunk, mekkora sebességgel. Érdemes az autó tulajdonságaihoz passzoló nyári gumit vásárolni, vagyis teljesítmény és minőségbeli kategória alapján is válogatni. Végül saját elvárásaink is beleszámítanak a végső döntésbe.

Ez azonban még mindig nem elég ahhoz, hogy elmondhassuk, mindent megtettünk azért, hogy biztonságosan autózhassunk. Ha már felszereltük a vadonatúj nyári gumikat, ne mulasszuk el rendszeresen ellenőrizni azokat. Figyeljünk a kopás mértékére, állítsuk be az optimális abroncsnyomást, tároljuk őket az előírásoknak megfelelően. Ha ezeknek az elvárásoknak eleget teszünk, máris felelősségteljes sofőrökké lépünk elő.

Amennyiben nem szeretne zsákbamacskát venni, és mindig megbízható minőséget vásárolna, ha gumiabroncsról van szó, akkor a www.ar-go.hu weboldalon széles választékot talál a prémium, közép és alsó kategóriás nyári és téli gumiabroncsokból, mindezt kedvező áron, online rendelési lehetőséggel. Vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 (1) 431-94-07-es telefonszámon és vásároljon személyre szabott gumiabroncsot!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
csorba-akku.hu
Megbízható akkumulátort minden gépjárműbe!

A jól működő akkumulátor jelenlétét természetesnek érezhetjük az autónkban, ezért bármiféle probléma kialakul, hirtelen nem tudjuk, hová forduljunk. Amikor még...

Close