Kövess minket!
  
     

Elérkezett a felkészülés időszaka! Szerezze be időben a téli gumikat!

Elérkezett a felkészülés időszaka! Szerezze be időben a téli gumikat!
2016, szeptember 30.

Egy vállalkozást működtetni nem egyszerű feladat, sok részleten múlhat a sikeresség. Ez egy fuvarozó cégre különösen igaz! A logisztika világa összetett és bonyolult, elég egyetlen apró hiba a rendszerben, és borulhat az egész folyamat! A fuvarozás alap eszközei a gépjárművek, melyek célba juttatják a kívánt termékeket, ezért elengedhetetlen, hogy kiváló műszaki állapottal rendelkezzenek, és mindig az adott évszakhoz igazodóan legyenek felszerelve!

Télen, a csúszós és jeges utakon különösen nehéz lehet a közlekedés, ha nem a megfelelő autógumit alkalmazzuk. Ez egy személygépjármű esetében is veszélyes lehet, egy csomagokkal teli tehergépkocsira pedig fokozottan igaz! A téli gumik alkalmazása elengedhetetlen a hűvös évszakokban! Eláruljuk azt is, hogy miért!

  • Jobb tapadást biztosítanak – A téli gumik kialakításának és összetételének köszönhetően sokkal jobb tapadást biztosítanak a hűvös időben, mint a többi kivitel. Mélyebb barázdái segítik a folyadék elvezetést, így a latyakos, havas úton is kiválóan megtapad. Sűrű lamellái pedig a jeges utakhoz való tapadást biztosítják.
  • Komfortosabb vezetésre ad lehetőséget – A biztonságérzet, melyet a téli gumik nyújtanak, lehetőséget kínálnak arra, hogy a sofőrök magabiztosabban közlekedhessenek, továbbá, hogy a gépjárművek ne csússzanak, vezetésük komfortos lehessen.

A téli gumik tehát lehetőséget kínálnak arra, hogy még a legzordabb időben is teljesíthessük egy fuvarozó cégtől elvárt feltételeket, mint a pontosság, precizitás és biztonság! Fontos azonban, hogy az adott autógumikat a megfelelő helyről szerezzük be, így nem csak minőségükben lehetünk biztosak, de ár-érték arányban is kedvezőbb üzletet köthetünk! Cégünk kínálatában kizárólag színvonalas téli gumik találhatóak, melyeket honlapunkra látogatva, a www.ar-go.hu-ra meg is tekinthet! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon, a +36 (1) 431-94-07-es vagy +36 (30) 300-97-44-es számon, akár e-mailben az argoabroncs@t-email.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Csomagküldés
A csomagküldés az üzleti életben

Az internet lerombolta a határokat, de a fizikai távolságokat nem tudta megszüntetni. Éppen ezért ugyan nagy az internet szerepe a...

Close