Kövess minket!
  
     

Élő állatok szállítása? Természetesen!

Élő állatok szállítása? Természetesen!
2014, április 29.

Vannak olyan magánszemélyek, vállalkozók vagy cégek, akik a mezőgazdaságra esküdnek, és örömet is okoznak nekik a természet adta ajándékok, a természet művészete, ezért szívvel-lélekkel foglalkoznak gabonatermesztéssel és állattenyésztéssel.

Gondoljunk bele, ez valóban fontos, hiszen a tyúkok tojást és húst adnak nekünk, a tehenek tejet, és megannyi állatot is csak a húsa miatt nevelnek. De ott vannak még a méhek, akik fontos feladatot látnak el; a beporzás nélkül nem lennének virágok, se gyümölcsök, se zöldségek, ezért kell kiváltképpen vigyáznunk az állatok populációjára, hiszen összhangban, egymást segítve élünk.

A gondok akkor kezdődnek, amikor költözésre, telephely cserélésre kerül a sor: az állatok is érző lények, mégis el kell őket szakítanunk addigi élőhelyüktől. Hogy ezt körültekintően oldhassuk meg, léteznek a teherfuvarozásnak olyan fajtái, hogy megoldható legyen az élő állítok szállítása is, akár külföldről, akár belföldről is legyen szó.

Gondoskodjon állatairól szállítás során is!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
teherfuvarozás1
Veszélyes anyagot – veszély nélkül

Egyre elterjedtebb manapság, hogy veszélyes anyagok szállítására van igény. Mivel hazánk 1979-ben csatlakozott az ADR egyezményhez, így ma már több...

Close