Kövess minket!
  
     

Ha tachográf szervizt keres

Ha tachográf szervizt keres
2019, október 25.

A tachográfok hibái komoly problémákat okozhatnak, hiszen ilyenkor a sofőröknek a büntetések elkerülése érdekében kézzel kell feljegyezniük azokat az adatokat, amiket amúgy a tachográfnak kellene, ez pedig megterhelő a vezetés mellett. Ilyen esetekben mielőbb szükség van egy tachográf szervizre, ami gyorsan képes orvosolni a hibát.

A tachográfok fontos szerepet töltenek be a fuvarozásban, mivel rögzítenek minden, a vezetéssel és a járművel kapcsolatos adatot, ám velük is előfordulhatnak gondok, ám hibás tachográffal nem lehet folytatni az utat. Többféle hibalehetőség létezik a digitális és az analóg készülékek esetében is, ám az utóbbiak sérülékenyebbek. Az egyik előforduló hibájuk például az, hogy összegyűrik a papírkorongot, a probléma okozója pedig az, hogy a korong külső íve excentrikus, ami miatt a kerületén a lap megszorul, és nem forog az órával együtt. Az is előfordulhat, hogy a tachográf nem érzékeli a korongot, amit annak alacsony minősége okoz. Szerencsére ezek a problémák nem súlyosak, és egy tachográf szervizben könnyedén ki tudják javítani őket. A digitális tachográfoknál a helytelen rögzítés szokott gondot okozni, viszont ha megfelelően rögzített a készülék, és mégis hibát jelez, vagy a sofőr kártyáját nem fogadja el, mihamarabb szakemberhez kell fordulni.

Amennyiben Ön is hasonló, vagy épp egész más típusú hibákat tapasztal, válassza cégünk, a Kunstár és Társa Bt. tachográf szervizét! A javítást tapasztalt szakembereink végzik el rövid határidővel és kedvező áron. Keresse fel honlapunkat a www.kunstartachograf.hu címen, és tájékozódjon bővebben szolgáltatásainkról, árainkról, de érdekességekről is olvashat a tachográfok világából!

Amennyiben szüksége lenne egy megbízható tachográf szervizre, mi vagyunk az ideális választás! Ha szeretné igénybe venni magas szintű szolgáltatásainkat, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken: hívjon bennünket a 06-30-458-1185-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet a kunstarbt@globonet.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
kontenerbudapest.hu.19jun
Legyen szó sóder, homok vagy termőföld konténeres kiszállításáról, mi állunk szolgálatára!

Betonozna, építkezne, felfrissítené kertjének földjét, esetleg homokozót építene gyermekeinek a nyárra? Bármibe is fogna, szüksége lesz sóder, homok vagy termőföld...

Close