Kövess minket!
  
     

Hiányzó alkatrész beszerzése biztonságos forrásból

Hiányzó alkatrész beszerzése biztonságos forrásból
2015, július 31.

Autója alkatrésze meghibásodott, és mivel állandó munkaeszköze, sürgősen szüksége van megoldásra? A fuvarozással foglalkozók számára bizony elengedhetetlen a jármű megbízható, hibátlan működése, és amennyiben valamelyik elem tönkremegy, vagy sérül, mielőbbi javításra, cserére van szükség. Az autóbontók gyors segítséget nyújthatnak ilyen esetekben!

Sajnos bármikor előfordulhat, hogy gépjárművével hirtelen probléma adódik. Ha napi szinten használjuk autónkat, még nehezebb helyzet alakulhat ki, mivel a javításra, esetleg az elromlott alkatrész cseréjére sokszor hosszabb ideig kell várakozni. Jó ötlet, ha keresünk egy autóbontót, mely nem kizárólag bontással, hanem alkatrészek értékesítésével is foglalkozik. Célszerű olyan helyen érdeklődni, ahol garantált a minőségi termékekhez való hozzájutás, és a szabályoknak megfelelő működési engedéllyel rendelkezik, akadnak olyan autóbontók, melyek márkától függetlenül, minőségi alkatrészeket kínálnak.

Ezt a példát követi cégünk, a Beck&Beck Autóbontó is, ahol nagy gondot fordítunk a szakszerű tárolásnak, a környezetvédelmi előírásoknak. A mindenkori elégedettség érdekében hosszú várakoztatás nélkül igyekszünk kiszolgálni ügyfeleinket.

Weboldalunkon, a www.beckbonto.hu-n részletesen olvashat az általunk végzett tevékenységekről. Egyedülálló lehetőséget biztosítunk alkatrészek megvásárlására, hiszen amellett, hogy márkafüggetlen bontóként működünk, bontott és új alkatrészek eladásával is foglalkozunk. Alkatrész készletünkben ennek köszönhetően sokkal könnyebben találhatja meg az Ön számára szükséges darabokat.

A Beck&Beck Autóbontó szakszerű szolgáltatást nyújt az autóbontás, az autójavítás, és a minőségi alkatrészek értékesítése területén is. Fontos számunkra:

  • Elkötelezettség a széles körű kínálat mellett
  • Állandó kedvezmények biztosítása
  • Gyors és precíz kiszolgálás
  • Naprakész információk nyújtása

Tartozzon Ön is partnereink közé, keressen bennünket! Szakterületükhöz kiválóan értő dolgozóink szívesen segítenek, keressen minket bizalommal! Hívja munkatársainkat a 06-1-207-14-74-es telefonszámunkon, vagy e-mailben is kereshet minket az info@beckbonto.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
csorba-akku.hu
A Varta akkumulátorok használata

Ha törekszik autója biztonságosságára, a költséghatékonyságra, és Ön szerint is fontos, hogy teljesítménye tartós legyen, ennek megfelelő autó akkumulátort szükséges...

Close