Kövess minket!
  
     

Költöztesse értékeit gazdaságosan és könnyedén gyűjtő fuvarozással!

Költöztesse értékeit gazdaságosan és könnyedén gyűjtő fuvarozással!
2018, július 26.

Már nem sok ideje van a költözésig, és még nem tudja, hogyan oldja meg berendezései szállítását? Esetleg csak néhány elem vár szállításra, de segítségre van szüksége? Költséghatékonyan és egyszerűen oldhatja meg a feladatot, ha kihasználja a gyűjtő fuvarozás előnyeit.

Szinte mindegyikünknél eljön az idő, amikor valamilyen ok miatt költöznünk kell. Előfordul, hogy teljes otthonunkat vagy üzletünket szükséges más helyre költöztetünk, sok esetben pedig csak bútorszállítást igénylünk. Rendkívül fontos, hogy kifogástalan állapotban érkezzenek meg a csomagok, és a költséghatékony megoldás sem utolsó szempont. Minden igényünknek eleget tesz a gyűjtő fuvarozás, amit bármikor igénybe vehetünk.

Profi rakodókkal vállalunk igényes gyűjtő fuvarozást a Kecskeméti Költöztető munkatársaiként. Stresszmentesen, költséghatékonyan és gyorsan költözhet, ha ránk bízza értékeit. A lakossági költöztetést, valamint kifejezetten csak a bútorszállítást is felkészülten, megfelelő méretű teherautókkal végezzük. A gépjárművek speciálisan kialakított belső térrel rendelkeznek, és megfelelő kiegészítőkkel felszereltek. Díjmentesen biztosítjuk a csomagolóanyagokat, illetve a dobozokat. Érdemes kihasználnia gyűjtő fuvarozás szolgáltatásunkat, hiszen ezen a módon még gazdaságosabban és egyszerűbben juttathatja el a célba használati tárgyait. Ha minket választ, nem kell aggódnia az áruk sérülésmentes rakodása és szállítása miatt. Tájékozódjon cégünkről és referenciáinkról bővebben a www.kecskemetikoltozteto.hu weboldalunkon!

Juttassa el értékeit a célba gondtalanul, velünk! Különféle használati tárgyak és bútorszállítás esetén is forduljon hozzánk bizalommal! Vegye igénybe a cégünk által nyújtott gyűjtő fuvarozás lehetőségét, és tudja biztonságban kellékeit! Kérjen bátran bővebb információt és egyeztessen velünk időpontot a 06-30-327-7408-as telefonszámunkon vagy írjon nekünk az arenatrans@freemail.hu e-mail címünkre, rendelkezésére állunk!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
zonnenbusz.hu.17.11
Utánfutó bérlés a zavartalan utazáshoz!

Amikor autóval vágunk neki egy hosszabb útnak, annak megfelelően csomagolunk, hogy hová megyünk, mennyi időt töltünk ott és mit fogunk...

Close