Kövess minket!
  
     

Legyen szó sóder, homok vagy termőföld konténeres kiszállításáról, mi állunk szolgálatára!

Legyen szó sóder, homok vagy termőföld konténeres kiszállításáról, mi állunk szolgálatára!
2019, június 25.

Betonozna, építkezne, felfrissítené kertjének földjét, esetleg homokozót építene gyermekeinek a nyárra? Bármibe is fogna, szüksége lesz sóder, homok vagy termőföld konténeres kiszállítására! Cégünk, a Becker és M mindhárom igényét maradéktalanul kielégíti gépparkjának bőséges választéka segítségével, melyet szolgáltatásaink bővebb információi mellett megtekinthet, a www.kontenerbudapest.hu címen található honlapunkra kattintva.

A homok anyaga sokféle lehet, de mivel a legfontosabb szerepet a kvarc játssza az ásványi kőzetek elegyében, ráadásul rendkívül ellenálló a mállással szemben, így ezt tekintjük a leggyakoribb összetevőnek. Szerkezetét tekintve a homokszemek ritkábban szögletes alakúak, általában viszont gömbölyűek. Felhasználási módja szerteágazó, egészen az építőipartól az otthoni munkálatokig terjed. Tereprendezésre is kiváló alapanyag, díszkertek alakíthatóak ki felhasználásával, járdák alapozásához is jó választásnak bizonyul, de akár egy otthoni játszótér homokozójához is maradéktalanul megfelel. Ezekhez a munkálatokhoz mindenképpen érdemes a homok konténeres kiszállítását igényelni.

Betonozáson gondolkodik? Jó, ha észben tartja, hogy egy köbméter osztályozott sóder a 0-24 milliméteres szemnagyságú fajtából felhasználva, csupán 0,85 köbméter beton elkészítéséhez elegendő! Legyen akár kézi, akár gépi a keverési folyamat, az ajánlott keverési aránytól semmilyen körülmények között nem érdemes eltérni, rendeljen inkább több sódert konténeres kiszállítással, így biztosan elég lesz, és nem megy a minőség rovására!

A tél elmúltával végre adott a lehetőség, hogy kicsit ráncba szedjük a kertünket, sőt, akár teljesen új perspektívából tekintve rá, díszkertté, zöldségeskertté alakíthassuk. A lehetőségeknek csak a képzelete szabhat határt, a kivitelezésben pedig hívja segítségül a termőföld konténeres kiszállítást, mint legegyszerűbb megoldást.

Keressen minket, ha sóder, homok vagy termőföld konténeres kiszállításra van szüksége! Vegye fel felünk a kapcsolatot a +36-30/942-03-20-as vagy a +36-70/319-23-20-as telefonszámok bármelyikét hívva. Ha email-t írna nekünk, akkor megteheti a beckertrans@amcomp.hu címre küldve.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
kecskemetikoltozteto.hu180726
Költöztesse értékeit gazdaságosan és könnyedén gyűjtő fuvarozással!

Már nem sok ideje van a költözésig, és még nem tudja, hogyan oldja meg berendezései szállítását? Esetleg csak néhány elem...

Close