Kövess minket!
  
     

Megbízható akkumulátort minden gépjárműbe!

Megbízható akkumulátort minden gépjárműbe!
2015, március 31.

A jól működő akkumulátor jelenlétét természetesnek érezhetjük az autónkban, ezért bármiféle probléma kialakul, hirtelen nem tudjuk, hová forduljunk. Amikor még a motort be sem indítottuk, az akkumulátor jelzései már felhívják a figyelmet a meghibásodásokra. Fennálló probléma esetén, ha nincs kéznél egy kisméretű akkumulátortöltő, könnyen előfordul, hogy nem kívánt időben, nem kívánt helyen ragadunk. Egyik akkumulátor sem élethosszig tartó, így sajnos előbb vagy utóbb, de fel kell készülnünk a cserére.

A meghibásodást azonban számunkra igen szembetűnő jelek kísérhetik. Bekapcsolást követően a motor nehezen jár, többszöri indítást követően pedig egyszerűen lemerül. Érdemes megtekinteni ekkor a világítást, a klímát, az ülés-, ablak-, valamint a tükörfűtést, mivel ezeknek az aktív állapotban tartása is produkálhat efféle tüneteket. Ha ezeket kizártuk, akkor számba vehetjük a további okokat. Például elhasználódás, túltöltés, fagyás, töltéshiány, szakadás, illetve cellazárlat. Mivel a további részletes problémafeltárást szakértő kell, hogy végezze, ezért a legoptimálisabb, ha a Csorba- Akku Kft. segítségére hagyatkozunk.

Bármilyen típusú is legyen az autója, tökéletes akkumulátorát itt biztosan megtalálja! Széles választék, kiemelkedő minőség, non-stop nyitva tartás, kiszállítás és a helyszínen történő beszerelés, mindez azért, hogy a lehető legbiztonságosabban érezze magát az utakon. Alapvető szolgáltatásaik közé tartozik még az akkumulátor értékesítése, állapotvizsgálata, karbantartása, töltése, házhozszállítása, beszerelése. A gépjárművek töltésének műszeres vizsgálatában is nagyfokú kompetenciával állnak minden ügyfél rendelkezésére.

Ha maradéktalan elégedettségre, és kimagasló színvonalú árukra vágyik, akkor egyetlen dolgot tehet ez ügyben: ellátogat a www.csorba-akku.hu weboldalra! Tájékoztatásért forduljon bizalommal a telefonos ügyfélszolgálathoz, melyet a +36/1/379-3142 vagy a +36/20/944-9295 telefonszámon érhet el! Írjon e-mailt a info@csorba-akku.hu címre! Rendeljen most, hiszen a megbízhatóság kulcsfontosságú az utakon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
teherfuvarozás2
Élő állatok szállítása? Természetesen!

Vannak olyan magánszemélyek, vállalkozók vagy cégek, akik a mezőgazdaságra esküdnek, és örömet is okoznak nekik a természet adta ajándékok, a...

Close