Kövess minket!
  
     

Milyen akkumulátor problémával számolhatunk a hidegben?

Milyen akkumulátor problémával számolhatunk a hidegben?
2017, március 1.

Szembesült már Ön is azzal a problémával, hogy útnak indult volna járművével, de sajnos nem sikerült? Az alacsony hőmérséklet hatására számos probléma adódhat az alkatrészekkel, így autó akkumulátorával is. A reggeli indítás nehézségét főként a hideg okozza, és fontos tudni, hogy az autó akkumulátora nincs feltétlen teljes mértékben lemerülve. Éppen ezért fontos tisztában lennie a pontos állapottal és megfelelően eljárnia.

Gépjárműbirtokosként feladatunk az autónk rendszeres ellenőrzése, karbantartása, helyes üzemeltetése. Ha nem szeretnénk hirtelen meglepetést okozó gonddal találkozni, érdemes kiemelt hangsúlyt fektetnünk a jelenlegi hűvös hónapokban a gyakrabban sérülhető elemekre. Ilyen nagy figyelmet igénylő alkatrész többek között az autó akkumulátora is. Jellemzőjeként említhetjük meg: az indítási képessége hatványozottan apad annak függvényében, hogy a hőmérséklet milyen mértékben csökken. Ez magyarázza meg azt a kellemetlenséget, amivel a legtöbben találkoztunk már a hideg reggeleken: az autó nem indul. Próbálkozhatunk előterhelési trükkel is, de ha ez nem hoz megoldást, töltéssel tudjuk rendbe hozni az autó akkumulátorának állapotát. Amennyiben hetente van szükség az autó akkumulátor töltésére, vagy a technika a rossz, vagy elérkezett az idő, amikor le kell cserélnünk. Mindenképp tanácsos a gyárinak megfelelő akkumulátort beszereznünk, ügyelve a paraméterekre.

Mi típustól függetlenül nyújtunk kifogástalan minőségű, olcsó akkumulátorokat a Csorba-Akku Kft. dolgozóiként! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az autó akkumulátorral kapcsolatos kérdésekben költséghatékonyan tudjon a legjobb döntésre jutni! Akkusegélyt, motor akkumulátort illetően is készséggel állunk rendelkezésére! Bővebb információért látogasson el weboldalunkra, a www.csorba-akku.hu-ra!

Ügyeljen megfelelően gépjárműve működésére, kiemelt figyelemben részesítve az autó akkumulátorát! Megbízható, olcsó akkumulátor beszerzése céljából, és akkusegélyt érintő kérdésekkel keressen minket a 06-1-3793142 –es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@csorba-akku.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
ar-go-hu_160930
Elérkezett a felkészülés időszaka! Szerezze be időben a téli gumikat!

Egy vállalkozást működtetni nem egyszerű feladat, sok részleten múlhat a sikeresség. Ez egy fuvarozó cégre különösen igaz! A logisztika világa...

Close