Kövess minket!
  
     

Tegye jelentősen egyszerűbbé a közlekedést digitális menetíró készülékkel!

Tegye jelentősen egyszerűbbé a közlekedést digitális menetíró készülékkel!
2017, június 30.

Munkavállalói a rendszeres áruszállítás miatt folyamatosan úton vannak? Szeretné biztonságban tudni sofőrjeit és termékeit is? Digitális menetíró készülékkel mindezeknek kiválóan eleget tehet, valamint a pontos útvonalat is előre meghatározhatja, a technika fejlettségének köszönhetően pedig nyomon tudja követni, hogy éppen hol tartózkodnak alkalmazottjai.

A logisztika fejlődése és az egyre nagyobb forgalom miatt növekedik azoknak a száma, akik értékeket szállítanak egyik pontból a másikba. Ezen a munkaterületen dolgozva tisztában vagyunk vele, hogy mennyire fontos a határidők betartása, a sofőrünk és áruink biztonsága valamint a menetirány legcélszerűbb meghatározása. A korszerű eszközöknek köszönhetően már olyan használati tárgyat vehetünk a kezünkbe, amely nagymértékben hozzásegít minket a precizitáshoz. Digitális menetíró készülékkel felszerelkezve minden nehézségről megfeledkezhetünk. Munkáltatóként folyamatosan ellenőrizhetjük, hogy pontosan melyik útvonalon halad kollégánk és számtalan kockázati tényezőt kizárhatunk, amelyek a korábbi időkben még jelen voltak.

Érdemes minél több információt tudnunk erről a kiváló berendezésről, ennek érdekében pedig célszerű minél előbb felkeresnünk egy ezzel foglalkozó szakembert vagy céget, ahol nem csak részletesen informálnak bennünket, hanem igényünk esetén rendelkezésünkre is bocsátják kiválasztott munkaeszközünket.

Teljes körű segítséggel állunk rendelkezésére a digitális menetíró készülékek és az analóg tachográfok esetében is. A nálunk beszerezhető készülékek mindegyike jelentős szerepet játszhat a közúti balesetek megelőzésében, a pihenők betartásában és az úti célok időben történő elérésében. Szerezzen bővebb információt mindezekkel kapcsolatban a www.kunstartachograf.hu weboldalunkon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
20408400 - closeup of a mechanic checking a car battery at an auto shop
Milyen akkumulátor problémával számolhatunk a hidegben?

Szembesült már Ön is azzal a problémával, hogy útnak indult volna járművével, de sajnos nem sikerült? Az alacsony hőmérséklet hatására...

Close