Kövess minket!
  
     

Utánfutó bérlés a zavartalan utazáshoz!

Utánfutó bérlés a zavartalan utazáshoz!
2017, november 30.

Amikor autóval vágunk neki egy hosszabb útnak, annak megfelelően csomagolunk, hogy hová megyünk, mennyi időt töltünk ott és mit fogunk csinálni. A csomagok tárolására megoldást nyújt csomagtartó, de annak sajnos véges a kapacitása, nem minden esetben tudunk belepakolni mindent, amit szeretnénk. Érdemes megfontolni az utánfutó bérlés lehetőségét, ha sejtjük, hogy az autó csomagtartója nem fogja tudni befogadni az átlagosnál nagyobb méretű vagy nagyobb mennyiségű csomagokat, így egy hosszú út során is gondoskodhatunk a kényelemről és biztonságról.

Az utánfutót elég csak az autóra csatlakoztatni, mindent belepakolni és magunkkal vontatni azt az úton, így nem kell véget nem érő és reménytelen harcot folytatni a csomagtartó lezárásával, bonyolult logisztikai tervet készíteni a leghelytakarékosabb bepakoláshoz és arra sincs szükség, hogy a hátsó ülésre pakoljunk. Nincs annál rosszabb, mint amikor tudjuk, hogy hosszú órákat fogunk utazni, de nincs hely arra sem, hogy a lábunk elférjen kényelmesen. A túlpakolt csomagtartó biztonsági kockázatot is hordoz, hiszen egyszer csak kinyílhat útközben, ha túlpakoljuk, ez pedig nemcsak azzal járhat, hogy elhagyjuk, amit belepakoltunk, de könnyen baleset is okozhatunk.

Döntsön Ön is inkább az utánfutó bérlés mellett, hiszen így nem érhetik meglepetések, biztosíthatja a komfortos utazást és nem kell kompromisszumokat sem kötnie, mindent elvihet magával, amit szeretne! Kerékpártúra a hegyekben, kenuzás a folyónál vagy egy több hetes körutazás autóval? Ne csak a legszükségesebbeket vigye magával, hanem mindent, ami kellhet!

Vegye igénybe cégünk, a Zonnenbusz Kft. szolgáltatásait, és utazzon kényelmesen az utánfutó bérlést választva! Amennyiben tetőboxra vagy akár bicikli szállítóra van szüksége, nálunk akkor is megtalálja, amit keres! Látogasson el www.zonnenbusz.hu weboldalunkra, ismerje meg a részleteket, felmerülő kérdéseivel pedig bátran vegye fel velünk a kapcsolatot az info@zonnenbusz.hu e-mail címen vagy +36-20 998-9898-as telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
A szemétszállítás fontosságáról bővebben
A szemétszállítás fontosságáról bővebben

Köztudott, hogy a fogyasztói társadalom világszerte naponta több tonna szemetet termel, amit sajnos nem lehet megakadályozni, csakis kezelni! A hulladékok...

Close